Suntem pregătiți să onorăm orice comandă!

TECHTEX este o companie integrată vertical, care produce acum toate componentele necesare realizării măștilor și echipamentelor de protecție și care poate asigura cantitatea de textile medicale necesare României, la o calitate superioară și la prețuri corecte.

De peste 6 luni, TECHTEX investește continuu în utilaje și echipamente performante, atât pentru producția materialului textil medical, cât și pentru realizarea măștilor chirurgicale, FFP2, FFP3 și a echipamentelor de protecție, de la mănuși, capeline, botoși, până la halate și combinezoane.

Astăzi, capacitatea lunară a TECHTEX este de 40 de milioane de măști chirurgicale, 8 milioane de măști FFP2 și 2 milioane de măști FFP3.

Luna trecută a fost pusă în funcțiune prima linie de producție a materialului filtrant din România. Noua linie tehnologică poate produce deja până la 50 de tone de material filtrant/lună, urmând a-și extinde capacitatea lunară la 150 de tone, odată cu dezvoltarea noii fabrici de lângă Baia Mare. Compania TECHTEX este și unicul producător de material nețesut din polipropilenă – TNT și dispune acum de două linii de producție, realizând 750 de tone de material nețesut/lună.