Ziarul Financiar, 15 minute cu un antreprenor

Mihai Filip, fondatorul TECHTEX, a vorbit despre planurile de dezvoltare ale companiei cu Cristina Roșca la emisiunea 𝟭𝟱 𝗺𝗶𝗻𝘂𝘁𝗲 𝗰𝘂 𝘂𝗻 𝗮𝗻𝘁𝗿𝗲𝗽𝗿𝗲𝗻𝗼𝗿 @ 𝗭𝗶𝗮𝗿𝘂𝗹 𝗙𝗶𝗻𝗮𝗻𝗰𝗶𝗮𝗿.

„Proiectul Techtex va avea trei piloni. Primul este Techtex Industry, cu materiale pentru industrie, proiect care a început în 2017 şi aici vorbim de industrii precum agricultura, automotive şi cea de mobilier. Al doilea pilon este reprezentat de echipamente de protecţie personală, medicală şi sanitară, proiect în care suntem astăzi, iar un al treilea se va numi Techtex Filtre, pentru că ne dorim să intrăm într-o nouă categorie de produse“, a explicat Mihai Filip, fondatorul TECHTEX.

Techtex şi-a deschis al doilea birou de reprezentare, la Budapesta, şi se ocupă cu distribuţia de produse în Europa Centrală, dar va deschide un birou și în Europa de Vest. Acţionarul companiei spune că îşi doreşte să intre şi pe piaţa din SUA cu produsele Techtex, având în vedere că produsele companiei au obţinut acreditarea Administraţiei Americane a Alimentelor şi Medicamentelor (FDA).